maanantaina, huhtikuuta 3

94857.8

Luovan kirjoittamisen vetäminen yhdelle luokalle on buustannut omaakin kirjoittelua, olen paria ficciä saanut jopa eteenpäin. Tarkoituksena olisi kuun loppuun mennessä saada jatkettua ainakin kahta jo julkaisemaani jatkoficciä. Eri asia, miten sitten onnistun pitämään itseni kurissa sen suhteen. Kuitenkin, tässä suunnitellessa tulee kokeiltua uudemman kerran muutamia yläasteella ja lukiossa näytettyjä tekniikoita. Kuvarunon tekeminen on edelleen hyvin vaikeaa, aivan kuten aikaisemminkin. No, mitäpä sitä ei tekisi itsensä kehittämiseksi.

Camp NaNoon en siis ole osallistunut tänä vuonna, ideoita riittää mutta aikaa on vähän. Yritän pysytellä kaiken suhteen sietoikkunassa ilman että se lipsahtaa ylä- tai alavireeseen, mutta välillä sitä on hankala tunnistaa omia rajojansa etenkin kun tekisi hirveästi mieli tehdä viittä miljoonaa asiaa yhtä aikaa. Jos vuorokaudessa riittäisi tunnit, ehtisin paneutua astrofysiikkaan, matematiikkaan, historiaan, musiikkiin, lukemiseen, kämpän läpipuunaamiseen, töissä käymiseen, kirjoittamiseen ja varmaan viiteentoista muuhunkin asiaan, jotka eivät nyt tule mieleen.

Palatakseni vielä siihen kirjoitteluun niin kuten varmasti huomaa, en ole hirveästi kuitenkaan kirjoitellut mitään johdonmukaista, lähinnä hajanaisia kohtauksia. Haparoin vähän kerronnan kanssa, mutta ehkä tämä tästä.

Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentti!